Dierenartspraktijk LarenDierenartspraktijk Laren - Jan Mulder | Laren-Blaricum-Eemnes | 035-5315358

Home

Jan Mulder | Dierenarts

Jan MulderMijn naam is Jan Mulder en ik ben sinds 1992 dierenarts.
Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar op de faculteit Diergeneeskunde gewerkt bij de vakgroep Heelkunde der Grote Huisdieren. Hoewel het een erg uitdagende baan was met name door de koliek operaties bij paarden, ging mijn voorkeur toch uit naar de gezelschapsdieren.
In de periode hierna heb ik onder ander in Almere en Amsterdam op de spoedkliniek gewerkt. Deze laatste kliniek is alleen open buiten kantoor uren en vangt alle spoedpatiënten van alle Amsterdamse dierenklinieken op.
In 1997 ben ik gestart met mijn eigen praktijk op 't Paadje 36, in Laren. Nu ruim 21 jaar verder is het werken hier nog steeds fijn om te doen. Leuke patiënten en eigenaren maken dat ik nog elke dag plezier in mijn werk heb. Nieuwe medicijnen en therapieën zorgen ervoor dat levensduur en kwaliteit van huisdieren steeds toeneemt. Sinds 10 jaar werken we ook intensief samen met specialist chirurg Franc Viehoff. Hierdoor kunnen we zeer specialistische operaties In onze praktijk uitvoeren.
Zelf heb ik 2 honden en een kat. In de spaarzame vrije tijd mag ik graag trim-hockeyen, hardlopen, SUPPEN, met de MTB een rondje fietsen, lekker uitwaaien met de honden en klussen in huis.

© 2024 Dierenartspraktijk Laren

realisatie: Titana automatisering